Search

Actueel

Updated: Sep 24, 2020


Er gaat iets mis! Door een fout van ons gaat er iets mis in het ticketsysteem. Heeft een een mail ontvangen van de MartiniPlaza over Het Verbond Groningen? Dan mag u die negeren. Het echte ticket krijgt u de avond van te voren of de dag zelf. De goede tickets, met het goede adres, is te herkennen aan ons logo.


Sorry voor het ongemak!


WIJ ZOEKEN PUBLIEKSBEGELEIDING!

Lijkt jou het leuk om het publiek te begeleiden tijdens dit bijzondere project? Of de locatie en de makers/groepen te helpen om de best mogelijke voorstelling neer te zetten?

Kortom, wil jij helpen om dit bijzondere project te laten slagen? Dan zijn wij opzoek naar jou! We bieden een gezellige theatrale werkomgeving én de kans om drie gratis voorstellingen te zien. Ook kom je in contact met de theatermakers en groepen dus wie weet kun je je netwerk vergroten!

Dus, ben jij beschikbaar op 25, 26 en/of 27 september vanaf 18:00 tot ongeveer 22:30 uur? Mail dan naar info@hetverbondgroningen.nl met je naam, beschikbare dagen en welke voorstelling jij het liefste wil zien en meld je aan als vrijwilliger!


Recent Posts

See All

! ATTENTIE, HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN, ATTENTIE!

1) Heeft u kaarten ontvangen voor Het Verbond Groningen? Kijk dan goed op het ticket, daar staat het adres van uw beginlocatie op vermeld. Dit adres op is dus de locatie waar uw route begint. Deze rou

Contact

© 2020 by Het Verbond Groningen.

  • Facebook
  • Instagram