Search

! ATTENTIE, HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN, ATTENTIE!


1) Heeft u kaarten ontvangen voor Het Verbond Groningen? Kijk dan goed op het ticket, daar staat het adres van uw beginlocatie op vermeld. Dit adres op is dus de locatie waar uw route begint. Deze route leidt u langs 3 voorstellingen, waaronder uw voorkeursvoorstelling. Het kan dus zijn dat u deze niet als eerste ziet, maar als tweede of derde. Als u op de site via een maker of groep een kaart hebt gekocht dan ziet u deze voorstelling in ieder geval, maar misschien dus niet als eerste.


2) Heeft u kaarten voor de route “Zo Kom Je Nog Eens Ergens”, zorg dan dat u op de fiets komt! Zoals te zien is op de routekaarten en op de website is één van de voorstellingen net te ver om lekker te lopen. Het is vanaf de stad ongeveer een half uur lopen. Zorg dus dat u niet met de benenwagen, maar op uw ijzeren ros komt.


3) Heeft u verkoudheidsklachten? Blijf dan alstublieft thuis, zo kunnen we uw veiligheid en die van de anderen garanderen. Daarbij willen we u er nogmaals aan herinneren om tijdens het verplaatsen tussen de voorstellingen 1,5m tot elkaar te bewaren. Zo houden we het veilig en plezierig voor iedereen!

Recent Posts

See All
Contact

© 2020 by Het Verbond Groningen.

  • Facebook
  • Instagram