Mads Wittermans

Acteur en maker Mads Wittermans speelde toneel in onder meer Lenny Bruce en Stormbrein; film en televisie: onder andere Van God Los, Penoza en Baantjer Het Begin. Sinds twee jaar heeft hij zijn eigen stichting: Theater Producties Wittermans. Met steun van Station Noord maakte en speelde hij eerder al de spraakmakende voorstelling A Hard Days Night (****) van Rob de Graaf. Dit seizoen was hij het hoogtepunt van Noorderzon met zijn autobiografische voorstelling ‘The Meeting.’ 

The Meeting

The Meeting is niet gebonden aan een organisatie of instelling, sekte, genootschap of politiek partij en wenst zich niet te mengen in enig geschil en steunt of bestrijdt geen enkel doel. “En ik ben niet Dr0nk3n… Geloof ik… Toch?!” 


In The Meeting vertelt acteur Mads Wittermans op een open en komische wijze over verslaving en geeft hij een theatraal inkijkje in een persoonlijk verhaal waarbij de confrontatie met pijn, verdriet, de gekte, gevangenschap en de daaruit voortvloeiende eenzaamheid niet wordt geschuwd. 


Op 25, 26 en 27 september speelt hij tijdens Het Verbond in Martiniplaza voor iedereen die het eerder gemist heeft maar nog wel wil zien de voorstelling The Meeting. 
In 2021 zal hij samen met zijn vader, acteur Joop Wittermans, in de voorstelling Vader en Zoon te zien zijn. Een bijzondere voorstelling in coproductie met het Tryater met scénes geschreven door o.a.: Marijke Schermer, Jan Veldman, Rob de Graaf, Joeri Vos, Bodil de la Para en Bouke Oldenhof.

Contact

© 2020 by Het Verbond Groningen.

  • Facebook
  • Instagram